دبیرستان پسرانه دوره دوم صالحین منطقه 3 تهران

اطلاعیه امتحان نهایی

دانش آموزان عزیز شرکت کننده در امتحانات نهایی:

برای حفظ سلامت خود و سایر همکلاسی ها در هنگام تردد به حوزه ها باید رعایت پروتکل بهداشتی را بنمایید در ضمن اولیا گرامی نیز به آنها  نظارت  داشته باشند و به نکات زیر توجه نمایید.

1- از حضور زود هنگام یا دیرهنگام، در محل حوزه امتحانی و توقف در حوزه بعد از پایان امتحان خودداری شود.

2- در تمام مدت از ماسک و حتی المقدور از دستکش استفاده شود و بهتر است ماسک و دستکش ذخیره همراه داشته باشند . همچنین بهتر است ژل ضدعفونی کننده نیز همراه خویش داشته باشید.

3- از تجمع، دست دادن و صحبت مستقیم با همکلاسی ها در محیط حوزه و هنگام تردد در مسیر ها خودداری شود.

4- ملزومات و مایحتاج خود نظیرنوشت افزار ذخیره (خودکارو...)، آب آشامیدنی، مواد خوراکی و...  را بصورت شخصی تهیه کرده و با خود به جلسه امتحان ببرند و به هیچ عنوان از وسایل اشتراکی استفاده نشود.

5- از دست زدن و نشستن بر روی صندلی امتحانی دیگران خودداری شود،  به عبارتی تنها و مستقیما" بر روی صندلی که شماره داوطلبی دانش آموز روی آن نصب شده است مستقر شوند.

6-قبل از درج امضا در لیست شرکت کنندگان حاضر در جلسه امتحانی از حوزه خارج نشوید.

7-حضور افراد با ظاهر و پوشش مناسب الزامیست.

8-مسئولیت مفقود شدن وسایل اضافی از جمله موبایل، کیف، کتاب و ... به عهده خود دانش آموز می باشد.

برخی از تخلفات امتحانی :

• درج هر نوع علامت روی ورقه امتحانی و اسفاده از مداد ، لاک غلط گیر و خودکارهای رنگی
    ( به جز رنگ آبی و مشکی )
  • همراه داشتن هر نوع وسیله نظیر ماشین حساب با قابلیت بیش از چهار عمل اصلی ، کتاب، جزوه، یادداشت ،
    بی سیم ، بلوتوث ، هدست ، هندزفری ، اسمارت واچ، موبایل ( حتی در حالت خاموش) و ...
  • پاسخگویی به سوالات امتحانی از طریق نگاه کردن به ورقه امتحانی دانش آموزان دیگر یا صحبت کردن با آنها
  • رد و بدل کردن یادداشت و روش های مشابه
  • بیرون بردن ورقه امتحانی
  • نوشتن ورقه امتحانی برای دانش آموز دیگر
  • استفاده از ورقه امتحانی نوشته شده توسط دانش آموز دیگر
  • مشارکت در تعویض اوراق امتحانی
  • فرستادن شخص دیگر به جای خود به جلسه امتحان